Glasleverancier in Den Haag

Glass Specials winkel
Glass Specials winkel

Glass Specials – is een nieuwe onderneming die zich de komende jaren zal richten op het blijven leveren van service en kwaliteit voor bestaande en nieuwe klanten.

 

Glass Specials Den Haag is gespecialiseerd in het meten, maken en monteren van glasproducten. 

 

De eigenaar Lex is vanaf klein praktisch opgegroeid in Glashandel Ariba, de glaszaak van zijn ouders. Na bijna 25 jaar daar te hebben gewerkt – waarvan 10 jaar als partner – met als doel de zaak over te nemen, is er uiteindelijk toch voor gekozen om met alle opgedane kennis, ervaring en vakmanschap zelfstandig verder te gaan. – Glass Specials – is een nieuwe onderneming die zich de komende jaren zal richten op het blijven leveren van service en kwaliteit voor bestaande en nieuwe klanten.

 

Lex Glass Specials Den Haag
Sinds 1 mei 2023 Lex eigenaar Glass Specials Den Haag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lex Glass Specials en vader Nol
1986

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat u van ons mag verwachten en wat we voor u kunnen betekenen, leest u op de verschillende pagina’s van deze website. Heeft u niet de mogelijkheid om online te zoeken of heeft u er gewoon even geen zin in, geen probleem, wij staan u graag te woord in de winkel of via 070 2060555.  

 

Misschien goed om te weten:

Vanuit voorraad leveren wij vrijwel alle soorten figuurglas, spiegels en veiligheidsglas

 

Wij verkopen vanuit voorraad vrijwel elk soort vlakglas, veiligheidsglas, brandvertragend glas en spiegels. Wij maken alles exact op maat en kunnen voorzien in stuks of serieproduktie.

Wij zijn gespecialiseerd in het poly slijpen, facet slijpen en CNC slijpen van glas

 

Wij bewerken glas met onze 7 assige CNC machine
Wij bewerken glas met onze 7 assige CNC machine

 

Al het specialistische slijpwerk zal blijven worden uitgevoerd op de Witte de Withstraat 208 in Den Haag, zoals: poly slijpen, facet en verstek slijpen, Computergestuurde glasbewerking (CNC), gaten boren in glas, zagen, rillen slijpen in glas, frezen van glas, alle modellen glas en tafelbladen maken zoals recht, rond, ovaal, schuin, uitsparingen. Scannen van mallen met laser, maken van douchewanden en deuren, maken van keukenachterwanden van glas, maken van hardglazen binnendeuren, UV verlijmen van glas voor glazen toonbanken en meubelen.

 

Wij vervangen kapot of lekgeslagen glas en plaatsen dubbel glas en voorzetramen in uw huis

Voor het buitenwerk kunt u ons bellen om uw kapotte ramen te vervangen, enkel glas vervangen voor HR++ dubbel glas, vervangen van lekke dubbele ramen, plaatsen van spiegels en spiegelwanden, plaatsen van keukenachterwanden van glas, plaatsen van (hard)glazen douchecabines en wanden, vervangen van winkelruiten, plaatsen van glazen balustrades, maken, repareren, restaureren en isoleren van glas in lood.

 

Wij maken, repareren, restaureren en isoleren glas in lood ramen
Wij maken, repareren, restaureren en isoleren glas in lood ramen

 

Wij werken en bezorgen in Den Haag en omgeving.

 

 

De service en kwaliteit die u van mij gewend bent, zal ik onverminderd blijven leveren in deze nieuwe onderneming

Lex van Glass Specials