Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen en plaatsen van dubbel glas in Den Haag en omgeving

Dubbel glas zetten in Den Haag
Dubbel glas zetten in Den Haag
Dubbel glas, de makkelijkste manier om energie te sparen en uw energielabel te verhogen!
Dubbel glas, de makkelijkste manier om energie te sparen en uw energielabel te verhogen!

Enkel glas of standaard dubbel glas vervangen voor HR (+,++,+++) isolatieglas. De makkelijkste manier om uw energielabel op te plussen en stookkosten te drukken. Bovendien wordt er subsidie gegeven op het vervangen van uw glas voor HR++ dubbel glas. Hiermee verdient u uw investering nóg sneller terug en niet onbelangrijk: uw leefklimaat verbetert en u draagt een steentje bij aan het milieu! U zult immers fors minder energie (gas) nodig hebben om uw huis op temperatuur te krijgen en te houden! Vele tevreden klanten gingen u al voor en misschien ook nog een positieve noot: wist u dat al het oude glas dat wij verwijderen tot 100% gerecycled wordt? 

Het plaatsen van isolatieglas is een vak en dient daarom ook aan een vakman overgelaten te worden.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten isolatieglas en voorzetramen in nieuwe en bestaande sponningen en kunnen u daarbij adviseren, bijvoorbeeld over wat het meest geschikte dubbel glas voor uw situatie is.

Onder andere met het oog op de huidige energietransitie, duurzaam en energiezuinig bouwen, dragen wij samen met u graag ons glaasje bij om uw en onze leefomgeving te optimaliseren!

Goed dubbel glas houdt de warmte binnen!

Het grote voordeel van isolatieglas is dat het de stookkosten aanzienlijk verlaagt en de terugverdientijd van de investering. Daarnaast maakt het uw leefomgeving een stuk comfortabeler. Condens, tocht en kou behoren vrijwel zeker tot het verleden!

 

Als u dubbel glas bij ons aanschaft kunt u rekenen op uitgebreide uitleg, een goed product en betrouwbaar advies.

Goed dubbel glas en correcte plaatsing zorgt voor jarenlang comfort

Helaas zien wij in de praktijk nog regelmatig verkeerd geplaatste ruiten. Het gevolg is dat de isolatieglaseenheid lekt raakt lang voordat de verwachtte levensduur behaald is. Naast de geldende richtlijnen en praktijknormen hebben wij een eigen 10 punten kritische systeem opgesteld.

Wij monteren meer dan 1000 isolatieruiten per jaar!
Wij monteren meer dan 1000 isolatieruiten per jaar!

Wij plaatsen glas volgens de geldende NEN normen en NPR richtlijnen

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw huis laten isoleren? Of heeft u al (oud of lek) dubbel glas en wilt u dit laten vervangen voor een moderner en beter isolerend soort? Bel ons op 070 2060555 of loop bij ons binnen!

Voor overige contactgegevens klikt u hier.

Duurzaam en energiezuinig bouwen met glas is de toekomst

Plaatsen van glas met behulp van een kraan
Plaatsen van glas met behulp van een kraan