CNC Glasbewerking in Den Haag bij Glass Specials

Kan glas zo nauwkeurig op maat gemaakt worden, dat voor vrijwel elke situatie passend maatwerk mogelijk is? Kan glas op bijna elke zichtlijn zo netjes afgewerkt worden dat het volledig aansluit?

 

Het antwoord op deze vragen is ja! 

 

Wij beheersen al 2 generaties het ambacht om glas te bewerken. Zoals bij zoveel ambachten is ook de glasbewerking in de afgelopen decennia exponentieel doorontwikkeld. Alle ontwikkelingen hebben we altijd nauwgezet gevolgd. Op de momenten dat er machines op de markt kwamen die de kwaliteit van ons handwerk oversteeg, gingen we over tot de aanschaf van deze machines. Zo hebben we met de doorontwikkelingen die ons vakgebied plaatsvonden onze technieken kunnen verfijnen en tegelijkertijd ook de productietijd en toleranties kunnen verkleinen.

 

De beste kwaliteit glas- en slijpwerk blijft echter altijd een samenwerking tussen mens en machine en juist daar zijn wij trots op. Door het resultaat van onze kennis, inzet en kwaliteitsniveau behoren wij al heel wat jaren tot een van de grootste slijperijen en glasbewerkingsbedrijven van de regio.

 

 

CNC glas bewerking Den Haag
CNC glasbewerking bij Glass Specials Den Haag