Referenties, reviews en aanbevelingen

 

 

 

Hieronder publiceren wij de referenties, reviews en aanbevelingen die wij ontvangen. Met trots publiceren we de positieve feedback, maar we deinzen er niet voor terug om de minder positieve of zelfs negatieve feedback te plaatsen. Deze zijn voor ons een aanleiding om onze kwaliteit, op welk vlak dan ook, te verbeteren.

 

 

2 weken geleden

T.Y. te Den Haag

“Lex heeft al mijn ramen vervangen door dubbel glas en ik weet nauwelijks waar ik moet beginnen om uit te leggen hoezeer ik onder de indruk ben – deze recensie zal niet voldoende zijn. Lex heeft duidelijk de nodige kennis, de nodige vaardigheden en een ongelooflijk sterke werkethiek. Zijn team was die fantastische balans van no-nonsense harde werkers en tegelijkertijd leuke en oprecht goede mensen. Alles werd altijd duidelijk gecommuniceerd (pro tip: als het kan, ga persoonlijk met hem praten in zijn winkel!), er waren geen verrassingen of vertragingen na het maken van afspraken en het hele project had niets van de stress die ik verwachtte. Uitstekende service, prachtige resultaten. Mijn buren hadden Lex aanbevolen en ik zou Lex ook zonder aarzeling aanbevelen. Vijf sterren.”

 

1 maand geleden

S.v.N.

“Ze hebben de dubbele beglazing aan de buitenkant vervangen, zodat we de schuiframen konden openen zoals de vorige eigenaar ze had laten installeren, waardoor alle ramen niet meer open konden. Uitstekende service en zou ze ten zeerste aanbevelen.
5 sterren voor hun service.”

 

K.Y. te Den Haag

“We zijn terecht gekomen bij Glass Specials via een buur voor een douche glazenwanden op maat. We konden in de winkel (dichtbij Elandstraat Den Haag) het soort glas en accessoires kiezen en natuurlijk hebben we ook wat advies gekregen van Lex. Lex is een zeer enthousiast en toegankelijk persoon met know-how in zijn vak. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat en we willen ook Lex bedanken voor het feit dat hij goed luisterde naar onze wensen (kitten en speciaal afdichten aan de muur en onderkant). Zeker een aanrader als u op zoek bent een custom-made douche cabin.”

 

6 maanden geleden

Saskia te Den Haag

“Wij zijn heel blij met onze prachtige glas in lood ramen in lieve kleurtjes! Lex heeft voor ons een eigen ontwerp gemaakt en het zijn ware kunstwerkjes geworden. Al het glas in lood is nieuw, maar het lijkt net of het altijd al in het huis heeft gezeten. Iedereen vindt het prachtig.”

 

 

 

 

 

Wij zijn zeer geinteresseerd in feedback. Wil je je ervaringen/review delen, stuur deze dan naar mail@glass-specials.nl. Dank u wel!

 

UV verlijming van glas
UV verlijmen van glas
Glazen deuren op maat bij Glass Specials
Glazen deuren op maat bij Glass Specials
Glazen deur in Den Haag
Glazen deur op maat in Den Haag